tiistai 15. lokakuuta 2013

lokakuu


Tämän kuun reseptin sain kaverini siskolta joka oli saanut sen joltain ystävältään.

Lämmin juures couscous salaatti:

Uunijuureksia (porkkanaa, lanttua, bataattia, punasipulia ym)
fetaa
katkarapuja
rucolaa tai baby pinaattia
valkosipulia
oliiviöljyä
hunajaa
mustapippuria ja suolaa

couscous suurimoita
punaviinietikkaa
suolaa
oliiviöljyä

kermaviilikastike
limetin kuorta ja mehua
appelsiininkuorta ja mehua

Raasta kermaviilikastikkeeseen limetin ja appelsiininkuorta ja mehua ja laita jääkaappiin 2 tunniksi maustumaan.

Raasta valkosipulia paloiteltujen uunijuuresten päälle. Ripottele suolaa, pippuria, oliiviöljyä ja hunajaa oman maun mukaan. Paista 175 asteisessa uunissa n 30-40min.

Lämmitä vettä vedenkeittimessä tai kattilassa ja tee couscosu purkin ohjeen mukaan. Lisää couscous suurimoihin punaviinietikkaa ja oliiviöljyä.

Laita alimmaiseksi rucola tai babypinaatti ja kasaa päälle couscous suurimot, uunijuurekset ja itse tykkään laittaa pieniin kulhoihin erikseen fetan ja katkaravut joita jokainen saa lisätä oman maun mukaan.



Tutkiskelin lontoolaista katumuotia aikani kuluksi ja pistän tänne kaikkea söpöä mitä löysin ^^


 














Ei kommentteja:

Lähetä kommentti